Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Добредојдовте на страницата на Слух 1

Слух 1 е претпријатие за промет и изработка на ортопедски слушни помагала ,генерален застапник за Фонак слушни апарати www.phonak.com, Медел кохлеарни импланти www.medel.com и дилери на Алпине тампони за уши www.alpine.nl за Р.Македонија.
Слух 1 е претпријатие основано 1991 година и има склучено договор со Фондот за здавствено осигурување на Р.Македонија.

Зошто да не изберете нас

Слух 1 нуди висок квалитет на производи и услуги за своите клиенти. Докажаното искуство и експертиза во оваа област со повеќе од 20 години професионално работно искуство гарантира единствени решенија со изградени односи на искреност,чесност и интеритет осигурувајќи се дека односите со клиентите ќе останат долготрајни.

Барате професионален совет?

Нудиме безплатен професионален совет за нашите клиенти,кој вклучува проценка на оштетеноста на слухот,проба на слушните апарати од палетата на Phonak и избор на најсоодветниот за вас.

Нашите професионалци се подготвени за вас

Тимот на Слух 1 е сочинет од висококвалификуван кадар, со долгогодишно искуство кој веднаш му обезбедува услуга на клиентот

Ние секогаш навремено ве информираме

Слух 1 постојано ги информира своите клиенти за новитетите од областа на слушните помагал

.

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions