Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Купувај на рати

КУПУВАЈ ДО 48 РАТИ СО ПОМОШ НА ИНСТАНТ КРЕДИТ И КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ НА НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: ДО 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА ! 

Прочитај повеќе

Запознајте ги нашите најмлади херои

 Запознајте ги нашите најмлади херои

Запознајте ги нашите најмлади херои, кои благодарение на најновата технологија на австрискиот производител на кохлеарни импланти, MED-EL, ќе бидат во можност да ги искусат новите предизвици во животот исполнет со звуци. Со својот докажан квалитет, тие се секојдневно решение за уникатните потреби на слухот на вашето дете.MED-EL  кохлеарните импланти нудат најдобри перформанси во слушањето за активната иднина на вашето дете. Посветеноста на  MED-EL  кон децата со оштетен слух се протега и надвор од границите на имплантацијата.

Прочитај повеќе