Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Како до поквалитетен живот

Студиите покажуваат дека загубата на слухот има големо влијание на секојдневниот живот.
Повеќе од половина испитаници кои не носат слушно помагало тврдат дека чувствуваат осаменост и имаат помалку квалитетен живот.

Вие сте достојни за тоа

Докажано е дека добро подесените слушни апарати имаат позитивно влијание на квалитетот на живеењето. Секојдневното носење на слушен апарат не прави посреќни.

Дознајте повеќе за прилагодување на слушните помагала

 СЛЕДЕН ЧЕКОР:

Обезбедете слушно помагало

Доколку имате ошетен слух, еден од првите чекори е одлуката да пробате модерен слушен апарат. Колку порано превземете нешто, толку побргу ќе ви се подобри можноста за слушање. Специјалистот за слушни помагала ќе ви помогне да го најдете правото решение за вас.

Вашата прва посета кај специјалист за слушни помагала

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions