Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

СЛУШНИ ПОМАГАЛА
КОХЛЕАРНИ ИМПЛАНТИ
ЗАШТИТА ЗА УШИ
ДОДАТОЦИ ЗА СЛУШНИ ПОМАГАЛА
БАТЕРИИ ЗА СЛУШНИ ПОМАГАЛА