Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Батерии за слушни помагала

Rayovac Pro Line Advanced се најнова линија батерии кои не содржат жива и се подолготрајни во споредба со останатите батерии. Тие се еколошки, со константна моќност и ефикасност и се конкуренти на сите производи на светскиот пазар кои не содржат жива.
Достапни се во четири големини: 675; 13; 312 и 10.

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions