Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Бебешки штитници за уши

Alpine Muffy Baby штитниците за уши, го заштитуваат слухот на најмалите, при посета на музички настани, концерти, забави, излети, фестивали, саеми, огномети и трки за автомобили и мотоцикли.

 • Заштитуваат бебиња и мали деца од штетна бучава и гласна музика
 • Наменети за бебиња и мали деца до 36 месеци
 • Заштитуваат при преголема изложеност на бучава и помагаат за непречено спиење во движење
 • Прилагодлива големина, одговарат за секое дете
 • Многу удобни благодарение на еластичната трака за глава
 • Не создава притисок врз главата
 • Единствена безбедна заштитна опрема за уши за бебиња, со ознака CE, во Европа
 • Достапни во две бои
 • Доаѓаат со две траки за глава
 • Траката за глава може лесно да се извади за перење
 • Не содржат метални делови
 • Доаѓаат со Protect & Go торба за носење

Цена: 2,660 ден

*Производот не подлежи под гаранција

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions