Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

ДЕТСКА ЗАШТИТА ЗА УШИ ПРИ ПЛИВАЊЕ

Без оглед дали сте на летен одмор, викенд или дневна екскурзија, ништо не е подобро од пливање со вашите деца и уживање во сончевиот ден . Но, дали може да ви дадеме совет? Заштитете ги вашите деца со помош на PluggiesSwim , специјални тампони за уши ,кои спречуваат водата на навлезе во нивните чувствителните уши.

PluggiesSwim ја подобруваат забавата во базен или на плажа. Тие се направени од многу мек материјал и на тој начин се чувствуваат удобно во внатрешноста на увото. И благодарение на специјаленните мали филтри, детето ќе биде заштитено и од бучава. А тоа, пак, помага во спречување на привремено или трајно оштетување на слухот.

Нашите PluggiesSwim овозможуваат децата да се чувствуваат безбедно и удобно во вода. Додека се носат во ушите, тие го придушуваат звукот, но сепак овозможуваат добро слушање. Нашите тампони за уши се дизајнирани така што детето нема чувство на притисок или затвореност при слушање.
Тампоните за уши за пливање PluggiesSwim се наменети за деца на возраст од 3-12 години. PluggiesSwim содржат специјални филтри кои ја спречуваат водата да навлезе во ушните канали и да предизвика воспаленија и инфекции. PluggiesSwim тампоните за уши се силиконски,долготрајни и прилагодливи за секој ушен канал.

Доколку и вие страдате од вода во ушите и неможете да нурнете под вода поради перфорација на ушното тапанче, користете ги SwimSafe тампоните за уши за возрасни.

 

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions