Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

ЗАШТИТА ЗА УШИ ПРИ ПЛИВАЊЕ

 

Пливање, сурфање, едрење, ватерполо , управување  скутер на вода  или само ден на плажа со семејството  или покрај  базен прави да се чувствуваме прекрасно.  Ова е причината зошто плажите  се преполни на првиот сончев ден од годината. Но,  водата знае да биде и непријатна доколку навлезе во нашите ушни канали.. Покрај тоа, и гласните  звуци покрај  базените можат да бидат непријатни  за нашите уши. Затоа, се поголем број на пливачи  и луѓе кои се заинтересирани за други водни спортови користат тампони за да ги заштитат своите уши од вода и хлор.

Тампоните за уши наменети за пливање SwimSafe содржат специјални филтри кои ја спречуваат водата да навлезе во ушниот канал. SwimSafe тампоните за уши се силиконски,долготрајни и прилагодливи за секој ушен канал.

 

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions