Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

ТАМПОНИ ЗА СПИЕЊЕ

 

По интензивен ден, ништо не е поубаво од убаво одмарање во кревет, оставајќи сè зад вас за уживање во непречено ноќно спиење. Звучи прекрасно, нели? За жал, ова не е случај за сите. Бучни соседи или 'рчењето na партнерот се две од првите три досадни звуци, не само дома, туку и во хотели или во кампови, на пример.

Околу еден од пет лица во светот имаат проблем со заспивање. Додека вашиот партнер е убаво спие покрај вас, ви седите будни и се превртувате. Само една непроспана ноќ нема да биде проблем, но ако тоа е редовна појава, треба да се консултираате со лекар. Правилно спиење промовира добро здравје. Телото се одмара и регенерира. Луѓе кои не се доволно снаспани стануваат уморни и понервозни во текот на денот и се помалку способни да се сконцентрираат.

 

 

 

 

  

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions