Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Кохлеарни импланти

SYNCHRONY
Сигурност при магнетна резонанца

SONATA
Oдлични перформанси и одлична прецизност во паралелно процесирање,
CONCERTO
Најмалиот и најлесниот титаниумски  кохлеарен имплант во светот

 

Аудио процесори

SONET
Автоматски потенциометар

RONDO
Првиот единечен процесор за кохлеарни импланти во светот
OPUS 2
Најмалиот и најлесниот говорен процесор

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions