Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

 

CONCERTO

CONCERTO  кохлеарниот имплант е сигурен и моќен, пренесувајќи ги  информациите до контактите  на електродата во кохлеата со голема брзина и со голема прецизност. Конструиран во согласност со најстрогите стандарди за безбедност и долготрајност, CONCERTO е најмалиот и најлесниот титаниумски  кохлеарен имплант во светот.

Одличен слух сега и во иднина

Електродната низа е платформа за поврзување имплантната технологија и нервните влакна во внатрешното уво. Електродните низи на MED-EL се уникатно меки и флексибилни, дизајнирани за нежно вметнување во кохлеата, така што деликатната структура на кохлеата останува непроменета.

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions