Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

OPUS 2 

Новиот XS

 

Најмалиот и најлесниот говорен процесор

Наменет и за деца и за возрасни. Едноставен е за ракување , овозможувајќи брза мануелна прилагодливост кон програмите. Овој процесор е дизајниран да одговара на сите активни потреби на корисникот, со супериорна компатибилост, сигурност и трајност. 

Модуларен  дизајн, едноставен за употреба

Во комбинација со Maestro имплантниот систем,  OPUS 2 говорниот процесор поседува различни опции за прилагодување, наменети за уникатните потреби на децата или активниот начин на живот на возрасните. OPUS 2 е прилагоден и наменет за секојдневна употреба.

 

Совршено се вклопуваат во вашиот животен стил

OPUS 2XS

Уживајте во истото OPUS 2 искуство : сега се достапно во екстра мала големина. Светла и тенка, Опус 2XS се вклопува  блиску на увото. Малите димензии и пократокиот простор за батеријата овозможуваат зголемена рамнотежа за супериорен комфор при носењето.

со сет од 2 батерии, големина 675 и трајност до 60 часа

Безжичен пристап со интегриран телекалем

Стандардното  куќиште за батерии

Стандардното  куќиште за батерии е тенока и лесена, со специјален дизајн кој се вклопува совршено зад уво. Ова опција е идеалена за секојдневна употреба.

со сет од 3 батерии, големина 675 и трајност до 90 часа

Безжичен пристап со интегриран телекалем, директен аудио влез и аудио кабел за поврзување со FM капак за батерија

Make Waves With

WaterWear

W-Има опција за WaterWear додаток, целосна водоотпорна обвивка која може да се примени на вашиот SONNET, RONDO или  OPUS 2  процесор. WaterWear додатокот може да се користи при пливање во слатка, солена и хлорирана вода. 

 

 

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions