Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

SONATA

SONATA е тенок титаниумски имплант на производителот MED-EL ,со исклучително мал обем , кој се одликува со одлични перформанси и одлична прецизност во паралелно процесирање .

Енергетски ефикасниот SONATA , со повеќе од 99% рејтинг како производ, обезбедува сигурност за квалитет и трајност во носењето. Кај SONATA постојат дополнителни можности кои овозможуваат употреба на овој имплант со идните надградби на софтвер или говорни процесори. Ова го прави идеален избор денес и за во иднина.

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions