Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

FaLang translation system by Faboba

Phonak Vitus™/Phonak Vitus+

Сеопфатниот асортиман на основни модели на слушни апарати покрива опсег од лесно до тешко оштетување на слухот, вклучувајќи ги RIC, BTE и каналните модели со зголемен број на карактеристики.

Со слушните апарати Phonak Vitus / Vitus + се обезбедува стабилно слушање во различни звучни ситуации. Можете да бидете сигурни дека добивате квалитетени слушни апарати со докажана Phonak технологија која е моќна, сигурна и достапна. Наменети се за мало до тешко оштетување на слухот.

Докажана технологија на Phonak

Долгите години на експертиза и иновативност, заедно, ви овозможуваат се поголема доверба во слушање.

Квалитетен звук и одлично слушање

Подобра разбирливост на говорот во бучава. Со функција „EveryDay“ на Vitus +, се овозможува автоматско зголемување на разбирливоста на говорот во специфични средини, за разлика од останатите слушни помагала кај кои тоа се прави со мануелно подесување на програми.

Издржлив-отпорен на вода и прашина

Вграден во цврсто куќиште за да ги исполни високите стандарди за квалитет.                             

 

 

Модели и бои

 

Достапен е во RIC (Receiver-in-Canal), BTE (Behind-the-Ear) и ITE (In-the-Ear) модели и во повеќе бои.

 

Додатоци за безжично поврзување

Достапни се голем број на Phonak додатоци преку кои може да се овозможи безжично поврзување на вашиот слушен апарат.

Карактеристики и цени

 

 

  Vitus Vitus+
    25,630 ден  29,500 ден

Everyday Automatic:

 

Calm Situation  ►

 

Speech in Noise ►

 

Additional programs:     
Max. additional programs 

4

4

Speech in Noise ►

Calm Situation ►

Comfort in Noise ►

Music ►

 

Acoustic phone ►

Custom program 

Wireless Fitting ►

 

Features:    
UltraZoom ►

SoundRecover ►

 

User Preference Tuning ►

Finetuning Channels ►

4

6

WhistleBlock ►

NoiseBlock ►

QuickSync ►

 

AOV  ►

Auto Acclimatization ►

 

RogerReady ►

 

Copyright © 2016 Sluh 1 . All rights reserved.   developed by infinitysolutions