Јавете се веднаш на +389 2 307 60 61

Image is not available
Најдобрите
слушни помагала

До

12

рати

0

%

камата

Image is not available

Работиме со потврди од
фондот за здравствено
осигурување на
Р.Македонија

Живејте го животот до максимум

Животот продолжува

MED - EL SYNCHRONY кохлеарниот имплант е најмалиот,најтенкиот и најлесниот кохлеарен имплант

Arrow
Arrow
Slider

Ви ја претставуваме првата македонска апликација за брза и едноставна проверка на вашиот слух!
Достапна за сите Android и iPhone корисници.
 

      
 

Phonak слушните помагала се најдоброто решение за потребите на луѓето со оштетен слух

Благодарение на модерната технологија, иновативниот дух, највисоките стандарди за квалитет и водечка експертиза во индустријата, Phonak е во можност постојано да ви ги овозможи најдобрите можни решенија за вашиоте потреби со слухот. Ние веруваме дека може да се направи повеќе, подобро, за секој оној кој има оштетен слух, и нема да запреме се додека носењето на слушно помагало не стане прифатливо од страна на корисниците како што се очилата или контактните леќи. Впрочем, зошто тоа да биде поинаку?

СЛУШНИ ПОМАГАЛА

 

 • Phonak Virto Q
 • Phonak Naida Q
 • Phonak Bolero Q
 • Phonak Tao Q
 • Phonak Naida S1
 • Phonak Baseo Q

   

   

   

   

  КОХЛЕАРНИ ИМПЛАНТИ

  Откако основачите на MED-EL го создадоа еден од  првите кохлеарни импланти во светот , во 1975 година, тие воспоставија врвна истражувачка традиција која континуирано ги развива напредните технолошки решенија поврзани со проблемот на оштетен слух кај луѓето. MED-EL нуди решенија со имплантни системи за различни степени на оштетеност на слухот, вклучувајќи кохлеарни и импланти за средно уво, импланти за електро-акустична и мозочна стимулација.

  Прочитај повеќе

   

    

   Осознајте го проблемот на оштетен слух

  Нашите уши се постојано вклучени, како и сите звуци околу нас. Ѕвонењето на мобилните телефони, говорот на луѓето, лаењето на кучињата, сообраќајниот метеж, птиците .....Опкружени сме со толку многу звуци, но дали можеме лесно да ги идентификуваме? Застанете за миг и слушнете го светот околу вас.

  Прочитај повеќе

  НОВОСТИ И НАСТАНИ

   Запознајте ги нашите најмлади херои

  Запознајте ги нашите најмлади херои, кои благодарение на најновата технологија на австрискиот производител на кохлеарни импланти, MED-EL, ќе бидат во можност да ги искусат новите предизвици во животот исполнет со звуци. Со својот докажан квалитет, тие се секојдневно решение за уникатните потреби на слухот на вашето дете. MED-EL  кохлеарните импланти нудат најдобри перформанси во слушањето за активната иднина на вашето дете. Посветеноста на  MED-EL  кон децата со оштетен слух се протега и надвор од границите на имплантацијата.

  БЛОГ

  КУПУВАЈ ДО 48 РАТИ СО ПОМОШ НА ИНСТАНТ КРЕДИТ И КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ НА НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ.

  СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: ДО 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА ! 

   

  ИНСТАНТ КРЕДИТ БЕЗ КАМАТА Д0 12 РАТИ
  Максимален износ До 120.000 МКД
  Валута Денарски кредити со МКД клаузула
  Каматна стапка 0% за корисникот на кредит
  Рок на отплата До 12 месеци
  Манипулативен трошок 3% еднократна провизија, минимум 1.500,00 МКД
  Трошоци за предвремена отплата Без трошоци за предвремена отплата
  Услов - Вработени во компании и институции прифатливи за Банката
  - Пензионери
  Обезбедување - Траен налог
  - По проценка на ризик, експозитурата може да побара и кредитоспособен жирант

   

  ИНСТАНТ КРЕДИТ СО КАМАТА ОД 12 ДО 48 РАТИ
  Максимален износ До 120.000 МКД
  Валута Денарски кредити со МКД клаузула
  Каматна стапка 11,25% годишна каматна стапка за корисникот на кредитот
  Рок на отплата До 48 месеци
  Манипулативен трошок 3% еднократна провизија, минимум 1.500,00 МКД
  Трошоци за предвремена отплата Без трошоци за предвремена отплата
  Услов - Вработени во компании и институции прифатливи за Банката
  - Пензионери
  Обезбедување - Траен налог
  - По проценка на ризик, експозитурата може да побара и кредитоспособен жирант